Corona verhaal van Jeremiah Pelatja (oprichter Fight With Faith Hoogeveen)

Corona verhaal van Jeremiah Pelatja (oprichter Fight With Faith Hoogeveen)

Wat mij fascineert deze periode is hoe mensen omgaan met deze ‘crisis’.
De één is in paniek en zou het liefst (wanneer het mogelijk is) emigreren naar een land waar zo min mogelijk mensen wonen, maar een ander is ontspannen en geniet meer van het leven omdat hij eigenlijk voorheen zo geleefd werd door zijn agenda..
Als ik eerlijk naar mijzelf kijk was het een combinatie van beide, het ene moment gespannen en het andere moment ontspannen. Zakelijk gezien vond ik het best spannend als ZZP’er omdat ik net na 2 jaar ondernemen het risico had genomen om in een pand te investeren. Een stap waar sowieso risico’s aan zitten en nu door het corona lijkt het al helemaal alsof ik 3 – 0 achter sta. Mijn planning was om 10 april te openen, maar nu is het zelfs de vraag of ik überhaupt in september open kan. Maar voor mij is opgeven geen optie, vooral nu niet omdat ik al zover ben gekomen. Ik heb al jaren een visie van hoe mijn onderneming eruit moet gaan zien en hoe het moet lopen en ik geloof dat ik wel het recht heb om te zeggen dat ik tot nu toe de juiste keuzes heb mogen maken. De keuzes die ik als ZZP’er maak zijn cruciaal voor mijn onderneming. Ik neem dus graag advies aan van mensen die het beste met mij voor hebben, ‘tips & tops’ zijn noodzakelijk om te kunnen groeien als persoon en als onderneming! ‘I never lose, I either win or learn’ was een quote van Nelson Mandela die ik heb toegeëigend.
Wat er ook gebeurd en al zou er een 1,5 meter samenleving ontstaan (wat ik niet hoop) dan geloof ik dat we hier samen wel uitkomen en er het beste van moeten maken. Ook met mijn onderneming allemaal spannend, maar die 1,5 meter gaat niet meer afstand creëren bij Fight With Faith dan 1,5 meter.. Wat ik hier mee wil zeggen is dat juist die afstand mij motiveert om nog meer te investeren in relaties zodat we nog dichter tot elkaar kunnen komen.

Jeremiah Pelatja
www.pelatja.nl
www.fightwithfaith.nl

Geen reactie's

Geef een reactie