Een reactie van een oudere man uit de samenleving

Een reactie van een oudere man uit de samenleving

Goedemiddag,

Ik ben een oudere man en woon zelfstandig in een bejaarden woning. Mijn lichaam functioneert niet zo goed meer. Mijn hart en longen zijn aangetast en ook mijn nieren. Bovendien heb ik suikerziekte wat het functioneren niet ten goede komt. Voor de corona deden mijn kinderen alles voor mij . Door de corona werd het anders. Kinderen en kleinkinderen durfden niet meer te komen, bang dat ik corona zou krijgen door hun aanwezigheid. Het was angst dat ze weg bleven en angst is een slechte raadgever. Als ik bij de apotheek kwam, moest ik  buiten wachten . Dat is op zich niet zo erg, maar ik ben slecht ter been door de kwalen die mijn leven teisteren. Bovendien had de longarts gezegd dat het kleinste griepje fataal kan zijn. Door de corona is mijn leven zwaarder geworden. Ik heb mijn moeder al op jonge leeftijd verloren terwijl ze nog leefde. Mijn zusje is heengegaan toen ik pas 4 jaar was. Mijn eerste vrouw heeft mij verlaten en de tweede gestorven. Met andere woorden ; ik kan wel iets verdragen.

Geen reactie's

Geef een reactie