Gelukkig kan veel wel

Gelukkig kan veel wel

Gelukkig kan veel wel

Ik ben Jaron Tichelaar en ik ben student aan het Windesheim Business College in Zwolle waar ik bedrijfskunde studeer. Normaal ga ik per week vaak twee dagen naar Zwolle om daar samen met andere studenten aan projecten en opdrachten te werken. De rest van de week werk en leer ik thuis of vanaf andere locaties die ik zelf kan kiezen. Door corona is de campus gesloten en vallen de fysieke contactmomenten met de studenten dus weg. Dit vind ik erg jammer, maar gelukkig zie ik de meeste in een digitale omgeving alsnog. Het studeren kan gelukkig online goed doorgaan.

Daarnaast ben ik in deze tijd bezig met mijn eigen nieuwe politieke partij genaamd JONG. Ik gebruik de tijd die ik heb dan ook veel aan het contact zoeken met andere jongeren om met hen de partij nog meer vorm te geven en onze boodschap de verspreiden. Jongeren moeten kunnen meebeslissen in de nationale politiek omdat het ook over onze wereld en onze toekomst gaat. Wij willen dan ook niet als links of rechts gezien worden, maar als toekomstgericht. Belangrijke thema’s zijn dus klimaat & milieu, onderwijs, zorg maar ook een onderwerp zoals huisvesting.

Samen met de groeiende groep jongeren, afkomstig uit heel Nederland, zijn we echt aan het bouwen aan de partij. Ik vind het fantastisch om te zien dat zo veel mensen aanhaken en meedoen. We doen volgend jaar mee aan de Tweede Kamer verkiezingen en het doel van JONG is om met minstens één zetel in de kamer te komen.

Ik denk dat het een ambitieus maar realistisch doel is doordat er steeds meer enthousiaste mensen aanhaken. Ik hoop dat het ons lukt! Wij willen jongeren een stem geven en echte invloed geven. En uiteindelijk is onze toekomstgericht blik goed voor jong en oud, van de zorg tot het onderwijs.

Ik zou het dan ook fantastisch vinden dat iedere enthousiasteling met ons in gesprek gaat en mee wil doen. Samen staan we sterk! Dus kijk vooral op jongepolitiek.nl voor meer informatie. Gelukkig kan dit ondanks corona allemaal doorgaan.

 

Geen reactie's

Geef een reactie